در حال باز کردن...

وکیل شرکت ها

image

امروزه استفاده از خدمات وکیل شرکت ها به علت گستردگی و پیچیدگی امور و مسائل حقوقی شرکت ها یک ضرورت است. در این راستا، به اطلاع کسبه، بازاریان، مدیران عامل انواع شرکتهای تجاری میرساند كه قادر هستند از خدمات حقوقی ارائه شده توسط مشاور حقوقی شرکت ها ساوا اپ کمک بگیرند.

برای ثبت درخواست خود جهت وکالت توسط وکیل پایه یک دادگستری با ساوا اپ در ارتباط باشید، ساوا اپ با ارائه خدمات وکالت و امکان ثبت درخواست وکیل توسط شما به صورت تلفنی، حضوری و آنلاین در تلاش است جهت برنده شدن شما در دعاوی مختلف با سرعت بالا قدم بردارد.

واحد حقوقی شرکت ها

امروزه تشکیل واحد حقوقی شرکت ها جهت بهره مندی از خدمات مشاوره حقوقی وکیل پایه یک تحت عنوان کننده حقوقی شرکت امری حیاتی است. عدم اطلاع کافی صاحبان  از قوانین و راهکاری قانونی و حقوقی، آثار حقوقی شروط قرادادها، نحوه طرح دعوی حقوقی، تنظیم دادخواست و لوایح دفاعی همگی از مباحث تخصصی است كه حضور یک وکیل مجرب و حرفه ای را در شرکت ها الزامی می سازد.

وظایف وکیل شرکت در واحد حقوقی شرکت ها

  • حضور در واحد حقوقی شرکت ها به شکل توافق شده
  • عقد انواع قراردادهای تجاری شامل خرید و فروش املاک و مستغلات وسرقفلی
  • نظارت و پیگری بر انعقاد انواع قراردادهای مربوط به تولید، فروش و توزیع محصولات
  • مطالبات اسناد تجاری شامل چک و سفته
  • وکالت در دعاوی و پرونده های حقوقی شرکت های تجاری

انواع شرکت های تجاری

وکیل شرکت بیان می دارد كه مطابق ماده ۲۰ قانون تجارت شرکت های تجاری به چند قسم تقسیم می شوند:

  • شرکت سهامی
  • شرکت نسبی
  • شرکت با مسئولیت محدود
  • شرکت مختلط سهامی و غیر سهامی
  • شرکت تضامنی
  • شرکت تعاونی

شرکت سهامی: مطابق آن چه در قانون تجارت آمده به شرکتی گفته می شود كه سرمایه آن به سهام تقسیم گشته و مسئولیت افرادی كه سهم دارند صرفاً محدود به مقدار سهمی است كه آن ها در آن شرکت دارند، شرکت سهامی به عنوان شرکت بازرگانی معرفی می شود؛ ولی امکان دارد اموری كه به آن می پردازد در حوزه مسائل بازرگانی نباشد.

شرکت تضامنی: قانون تجارت شرکت تضامنی را شرکتی می داند كه بین دو تا چند نفر به منظور امور تجارتی تشکیل شده است و افرادی كه در آن شرکت حضور دارند دارای مسئولیت تضامنی می باشند و در صورتی كه دارایی شرکت کافی برای پرداخت طلب نباشد هرکدام از شرکا برای پرداخت آن قرض مسئول می باشند.

شرکت با مسئولیت محدود: این نوع از شرکت به شکلی است كه توسط دو یا چند نفر برای مسائل تجاری تشکیل شده و هر شخص تنها به میزانی كه سرمایه دارد در شرکت دارای تعهد و مسئولیت می باشد.

شرکت مختلط سهامی و غیر سهامی: شرکت مختلط سهامی حالتی است كه در آن سرمایه موجود در شرکت به شکل سهام و یا قطعات سهام متساوی القیمه می باشد و مسئولیت شرکا تا حدی است كه در آن شرکت سهم دارند.

شرکت مختلط غیر سهامی حالتی است كه بین یک یا چند شریک ضامن با چند شریک با مسئولیت محدود بدون انتشار سهام تشکیل شویده است.

شرکت تعاونی: بین صاحبان حرفه تشکیل می شود و شرکای این شرکت شغل خود را به منظور تولید و فروش اجناس بکار می برند.

شرکت نسبی: در این نوع شرکت كه عنوان تجارتی دارد بین دو یا چند نفر تشکیل و مسئولیت هرکدام از آن ها صرفاً به میزان سرمایه ای می باشد كه در شرکت آورده اند.

انواع شرکت ها

وکیل شرکت بیان می دارد كه شرکت ها به دو دسته تجاری و حقوقی یا مدنی تقسیم می شوند. شرکتی كه باهدف انجام اعمال تجاری تشکیل شود و تحت عناوین هفت گانه موجود در ماده ۲۰ قانون تجارت باشد شرکت تجاری است. در غیر این صورت شرکت، مدنی یا حقوقی نام می گیرد كه در قانون مدنی به آن پرداخته شده است.

تفاوت های شرکت تجاری با شرکت مدنی یا حقوقی

  • شرکت مدنی هرگز دارای شخصیت مستقل از اعضای خود و تشکیل دهندگان نیست اگر شرکت تجاری شخصیت حقوقی کاملاً مستقلی از تشکیل دهندگان دارد؛ پس سرمایه و اموال و حقوق و تکالیفش هم کاملاً از سرمایه گذاران جداست.
  • شرکت مدنی در صورتی كه دارای دو شریک باشد برای تشکیل شراکت کافی است؛ اما در بعضی از انواع شرکت های تجاری برای این كه شرکت به درستی تشکیل شود وجود حداقل ۳ شریک الزامی است.
  • شرکت مدنی دارای اقامتگاه و تابعیت نیست و برای دعاوی مرتبط با آن باید به شرکا رجوع کرد، اما شرکت تجاری از آن جا كه شخصیت حقوقی مستقل دارد، دارای اقامتگاه و تابعیت مستقل از سرمایه گذاران هم هست.
  • شرکت مدنی برای تشکیل، نیاز به ثبت در دفتر ثبت شرکت ها ندارد در حالی كه شرکت های تجاری زمانی شخصیت مستقل حقوقی پیدا می کنند و قادر هستند فعالیت خود را آغاز کنند كه در دفتر ثبت شرکت ها نامشان به ثبت برسد.
  • شرکت تجاری آگاهانه و به صورت کاملاً ارادی توسط سرمایه گذاران تشکیل می شود؛ اما شرکت مدنی امکان دارد بدون اراده شرکا ایجاد شود. مثلاً ماترک برای وراث، نوعی شراکت مدنی ایجاد می کند.
  • مسئولیت شرکا در شرکت های تجاری مختلف، طبق قانون دارای معیارهای متفاوتی است؛ اما مسئولیت شرکا در شرکت مدنی به صورت جمعی نیست و هر یک منفرداً دارای مسئولیت می باشند.
  • تقسیم سود و زیان بین سرمایه گذاران بستگی به نوع شرکت تجاری دارد و دارای نسبت های متفاوتی است. در شرکت مدنی همواره تقسیم سود و زیان بین شرکا به نسبت سهم خواهد بود.

انواع شرکت سهامی

وکیل شرکت ها بیان می دارد كه مطابق ماده ۴ قانون تجارت این نوع از شرکت ها به دو قسم تقسیم می شوند:

  • تمام سرمایه شرکت توسط افرادی كه آن را تأسیس کرده اند تأمین می شود كه به آن سهامی خاص می گویند.
  • قسمتی از سرمایه شرکت از طریق فروش سهم به مردم تأمین می شود كه به آن سهامی عام می گویند.

وظایف وکیل شرکت ها

  • وکیل در جلسات شرکت و مجامع عمومی حضور پیدا می کند
  • حضور مستمر در همه مراحل دعاوی ناشی از اختلافات شرکت ها
  • تنظیم هر نوع دادخواست و شکواییه اصولی و تخصصی متناسب با اختلاف پیش آمده
  • تبحر و تخصص درباره ارائه مشاوره به شرکا برای پیشبرد اهداف شرکت و حل اختلافات
  • مهارت در تنظیم قرارداد های داخلی و بین المللی و رفع نواقص موجود در آن ها برای کاهش بروز مشکلات در آینده

هزینه وکیل شرکت ها چقدر می باشد؟

در بحث حق الوکاله وکیل شرکت ها مواردی باید حتماً مدنظر قرار بگیرد به این صورت كه چون در بحث شرکت ها صرفاً ایجاد مشکل عاملی برای دریافت مشاوره از وکیل نمی باشد و شرکای یک شرکت با هر ماهیتی قادر هستند از ابتدای تشکیل شرکت از وکیل شرکت ها بهره ببرند تا از بروز مشکل در آینده جلوگیری کنند و یا در صورتی كه مشکلاتی رخ داد بتوانند با کمک مشاوره های وکیل شرکت به درستی آن را حل کنند میزان حق الوکاله وکیل هم تغییر می کند و تعرفه و قانون خاصی درباره تعیین این هزینه وجود ندارد و وکیل و شرکا قادر هستند با یکدیگر درباره دستمزد توافقات لازم را انجام دهند. از این رو شما می توانید با مراجعه به مؤسسه حقوقی ساوا اپ و مشاوره با وکیل مجموعه و شرح مشکل خود ضمن دریافت مشاوره از میزان حق الوکاله وکیل آگاهی پیدا کنید.

مزیت های مشاوره با وکیل شرکت در مؤسسه حقوقی ساوا اپ

از مزیت های مشاوره با وکیل شرکت حرفه ای كه وکیل پایه یک دادگستری می باشد این است كه وکیل شرکت ازآن جهت كه نسبت به همه قوانین حقوقی مربوط به انواع شرکت ها اعم از قانون تجارت اطلاعات کامل و جامع دارد می تواند اشخاص ذی نفع را به هر صورت و به بهترین شکل به طرق مختلف به صورت حضوری و تلفنی راهنمایی کند و راه هایی را كه فرد می تواند با قدم گذاشتن در آن به بهترین شکل به حق خود برسد به او بازگو کند؛ پیشنهاد ما برای شما این است كه حتماً با وکیل شرکت حرفه ای كه در همه زمینه های مربوط به شرکت ها و قوانین آن آگاهی دارد صحبت کنید.

درحقیقت مشاوره با وکیل شرکت مؤسسه حقوقی ساوا اپ می تواند در هر مرحله ای اعم از ثبت شرکت تا وقتی یک شرکت تأسیس شده و درباره مسائل مربوط به آن احتیاج به راهنمایی دارند افراد را مورد یاری قرار دهد.

ساوا اپ، بهترین وکیل حقوقی - بهترین وکیل کیفری را در اختیار دارد و آماده همکاری با شما و قبول پرونده های شما خواهد بود، درخواست خود را ثبت کنید تا به بهترین شکل، از طریق کارشناسان جزئیات بیشتر را دریافت کنید.

دسته‌ها: لندینگ پیج
برچسب‌ها: وکیل شرکت ها